top of page

Diensten

We werken met een team van vakkundige mensen, ieder met eigen expertises. Hieronder een overzicht met wat wij voor u kunnen betekenen.

Renovlies behang

20181218_123511_resized.jpg

Vliesbehang en fotobehang

Vliesbehang, feitelijk hetzelfde als Renovlies, is tevens een goedkope en mooie oplossing om nieuwbouw wanden van een mooie uitstraling te voorzien, wij kunnen werken met alle soorten vliesbehang en foto behang. Vraag gerust naar de mogelijkheden

20180408_113647_resized.jpg

Binnen schilderwerk

20180408_113606_resized.jpg

Omdat we als schildersbedrijf al vele jaren ervaring hebben kunnen we ook al uw binnen schilderwerk voor u uitvoeren. We werken altijd met de nieuwste technologieën, en met de materialen van de betere merken zoals bijvoorbeeld:

- Sigma

- Wijzonol

- Sikkens

- Relius

- Evert koning

En nog vele andere merken, in overleg kunt u ook zelf een merk aanbevelen. Wij gaan net te werk, dekken alles netjes af, zijn goed gemanierd en sociaal in de omgang, we zijn goed in meedenken met de klant en creëren altijd een situatie waarin iedereen altijd zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden als dat nodig is.

Buiten schilderwerk

Omdat we al vele jaren schilderen hebben we al veel mooie projecten uit mogen voeren, van schuitjes tot villa’s, van trappenhuizen tot flat gebouwen. Buiten schilderwerk is veel meer als alleen reinigingen, schuren en een glans laag aanbrengen. Een goede buitenschilderbeurt beschermd het houtwerk en andere delen ( gevelsteen, stucwerk, stopverf, metalen etc) voor vele jaren tegen weersinvloeden. Om een vrijblijvende offerte voor uw opdracht te maken kunt u een mail sturen naar Info@123renovlies.nl, bellen naar 0626284404 of het contact formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken om langs te komen voor een grondige inspectie van het te schilderen pand.

Indien gewenst kunnen we door onze partners van Wijzonol of Sigma een inspectie- en advies rapport op laten stellen, vervolgens ontvangt u onze vrijblijvende offerte, en kunnen we na goedkeuring het werk inplannen in overleg met u.

20190104_125920_resized.jpg

Houtrot herstel

20180711_144555_resized.jpg

Wij zijn door zowel Sigma als Repair Care erkend opgeleid om duurzaam houtrot herstel uit te kunnen/mogen uitvoeren. Wij stellen de mate van de houtrot vast, bespreken met u een behandelplan en een (richt)prijs. Als u hiervoor akkoord geeft beginnen wij met het herstel van he houtrot, en geven we garantie op deze reparaties, Wij blijven altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën met betrekking tot houtrot herstel, zodat we altijd werk van hoge kwaliteit en lange duurzaamheid kunnen garanderen. Wij werken met 2 componenten Epoxy vulmiddel, dit neemt dezelfde eigenschappen als het hout aan, het zet uit en krimpt bij temperatuur verschillen met het hout mee, en is duurzamer als het originele hout.

Stucwerk

20181210_134016_resized.jpg

Nadat we de behangklare wanden grondig hebben geschuurd en voor behandeld, zullen we deze behangen met renovlies of glasweefsel behang.

 

Op deze manier maken we alle ruimtes net zo strak als bij stucwerk, echter heeft het behang dat wij gebruiken ook de kwaliteit dat het scheuren opvangt die in de eerste jaren na de nieuwbouw onvermijdelijk zijn, een ander belangrijk voordeel is dat behangen vele malen goedkoper is als stucwerk, als we vergelijken met de vierkante meters van een gehele woning scheelt deze methode duizenden euro’s.

Na het behangen kunnen we de hoeken en naden afkitten, en indien gewenst alle wanden (en plafonds) in de gewenste kleur schilderen, 1 lichte kleur/tint zit bij de combiprijs inbegrepen, voor wanden in afwijkende kleuren rekenen we een toeslag i.v.m. hogere materiaal kosten, meer afplakwerk en meer materiaal verbruik om de meeste kleuren dekkend te krijgen.

Omdat er vaak wel een plafond of (oude) wand glad gestuct moeten worden werken we ook samen met een aantal erkende stukadoors, het voordeel voor u is dat u op deze manier geen omkijken heeft naar de planning hiervoor, deze nemen wij uit handen. Alle soorten stucwerk kunnen we laten uitvoeren denk hierbij aan:

- Sierpleister

- Spachtelwerk

- Beton Cire

- Plinten (plafond)

Geinteresseerd in onze diensten? Vraag een offerte aan!

bottom of page