top of page

Diensten

We werken met een team van vakkundige mensen, ieder met eigen expertises. Hieronder een overzicht met wat wij voor u kunnen betekenen.

WhatsApp Image 2022-09-30 at 07.52_edited.jpg

Renovlies behang

Nadat we de behangklare wanden grondig hebben geschuurd en voor behandeld, zullen we deze behangen met renovlies of glasweefsel behang.

 

Op deze manier maken we alle ruimtes net zo strak als bij stucwerk, echter heeft het behang dat wij gebruiken ook de kwaliteit dat het scheuren opvangt die in de eerste jaren na de nieuwbouw onvermijdelijk zijn, een ander belangrijk voordeel is dat behangen vele malen goedkoper is als stucwerk, als we vergelijken met de vierkante meters van een gehele woning scheelt deze methode duizenden euro’s.

Na het behangen kunnen we de hoeken en naden afkitten, en indien gewenst alle wanden (en plafonds) in de gewenste kleur schilderen, 1 lichte kleur/tint zit bij de combiprijs inbegrepen, voor wanden in afwijkende kleuren rekenen we een toeslag i.v.m. hogere materiaal kosten, meer afplakwerk en meer materiaal verbruik om de meeste kleuren dekkend te krijgen.

showroom 2_edited_edited.jpg

Fotobehang

In onze showroom hebben wij verschillende soorten wanden met fotobehang. Kom een kijkje nemen in onze loods. Binnenkort kunt u ze ook via onze site bestellen.

muur 3.jpg

Vliesbehang

Vliesbehang, feitelijk hetzelfde als Renovlies, is tevens een goedkope en mooie oplossing om nieuwbouw wanden van een mooie uitstraling te voorzien, wij kunnen werken met alle soorten vliesbehang en foto behang. Vraag gerust naar de mogelijkheden

20171220_105955_resized.jpg

Binnenschilderwerk

Omdat we als schildersbedrijf al vele jaren ervaring hebben kunnen we ook al uw binnen schilderwerk voor u uitvoeren. We werken altijd met de nieuwste technologieën, en met de materialen van de betere merken zoals bijvoorbeeld:

- Sigma

- Wijzonol

- Sikkens

- Relius

- LAB Vesting

CollageMaker_20200127_101702140.jpg

Kleurwanden

 In overleg kunt u ook zelf een merk aanbevelen. Wij gaan net te werk, dekken alles netjes af, zijn goed gemanierd en sociaal in de omgang, we zijn goed in meedenken met de klant en creëren altijd een situatie waarin iedereen altijd zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden als dat nodig is. Sinds kort kunt u ook via onze de kleuren van LAB vesting bestellen. In onze Showroom hebben wij verschillende wanden met de kleuren van LAB, mocht u langskomen vraag naar de gratis kleurenwaaier.

stuc.webp

Stucwerk

Omdat er vaak wel een plafond of (oude) wand glad gestuct moeten worden werken we ook samen met een aantal erkende stukadoors, het voordeel voor u is dat u op deze manier geen omkijken heeft naar de planning hiervoor, deze nemen wij uit handen. Alle soorten stucwerk kunnen we laten uitvoeren denk hierbij aan:

- Sierpleister

- Spachtelwerk

- Beton Cire

- Plinten (plafond

Showroom 1.jpg

Webshop

Binnenkort kunt u bij ons woon decoratie kopen.

Hou onze site in de gaten voor meer informatie.

Wij verzorgen nu ook

bottom of page